kreációk  parfüméria   tanácsadás   bemutatók    média  

Parfümbemutatók


"Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."

  Amikor a Parfüm 2000 szakmai részeit írtam, a kiadó felkért az album illatos sajtóbemutatójára. Azóta megszámlálhatatlan parfümbemutatót tartottam szakmai, média és közönségrendezvényeken, vállalati, intézményi és privát partikon, és ezeken örömmel közvetítem a parfümökről a fejemben és orromban összegyűlt kulisszatitkok egy részét.

  Versailles-ban az idősek otthonában például hihetetlen izgalmas volt százegynéhány-évesekkel felidézni az 1900-as évek elején szerzett illatemlékeiket. Parfümőr tanulmányaim záróakkordjaként A múlt illatai című könyv szerzőjének magángyűjteményéből szervezett kiállítással tisztelegtem a magyar parfümipar története előtt Párizsban, ahol ritka különlegességként megszagolható volt a Magyar Királyné Vize nevű eredeti XIV. századi kompozíció. A Grand Marnier keserűnarancslikőr Versailles Spirit limitált kiadásának bemutatóján pedig a likőr illatát bontottam fel alapanyagokra, és így apránként kóstolhattuk meg előbb összetevőinek illatait, majd a chef-fel egyeztetve a likőrrel készült ételek ízeit is.

  Néhány referencia: Ballantines, Bayer, Camay, Cheque Dejeuner, Deloitte, Díva Centers, Dreher/SABMiller, Friesland, Geopen, Gucci, Henkel, Hezihold, Hungaropharma, Károlyi Kastély Fehérvárcsurgó, Nikecell, Pannon Gsm, Párizsi Magyar Kulturális Intézet, Procter&Gamble, Puma, Raiffeisen Bank, Renault, Schmidt Cargobull, Starlight Suiten Hotels, T-Systems, Versailles város önkormányzata, Volkswagen.

PARFUMS ZSOLT ZÓLYOMI
LE PARFUM CROISETTE - DEÁK FERENC UTCA 18, 1052 BUDAPEST FASHION STREET
+ 36 30 4700 248 - contact@leparfum.hu - www.leparfum.hu

magyar | english